Alltid nervöst att gå till en ny frisörsalong

Det är alltid lite nervöst när man ska gå till en ny frisörsalong för första gången. Främst för att man inte riktigt vet hur det kommer att bli. Det spelar ingen roll om det är en utbildad frisör som står där och ska klippa en för det kan bli dåligt ändå. Kanske kan de inte klippa just den sortens frisyr men säger att de kan det och så blir det dåligt och så måste man vänta i flera månader innan håret har växt ut och ser bra ut igen.

Så var väldigt nervös när jag gick till Golden Hair Of Swedens frisörsalong för första gången någonsin här i början av veckan. Hon frisören som jag brukar gå till har blivit mammaledig och ska sen inte ens komma tillbaka utan byta yrke. Så irriterande men det är klart att det är kul för henne. Men då var jag tvungen att hitta och gå till en ny frisörsalong. Kollade runt efter olika och frågade även runt för att få tips på olika. Kom fram till att Golden Hair Of Sweden var ett ganska säkert val efter allt så bokade tid hos dem. Sen i tisdags så var jag där för att klippa mig och var så nervös. Tänkte att det skulle bli dåligt, har alltid en negativ bild först för att jag inte vill bli besviken. Men så när hon började klippa så kände jag ganska snabbt att hon verkligen visste vad hon gjorde. Det blev hur bra som helst, minst lika bra som det kommer vara.

Kommer definitivt att gå tillbaka till Golden Hair Of Swedens frisörsalong nästa gång jag behöver klippa mig igen. Supernöjd är jag.
Verkligen.

Du gillar kanske också...