Ansiktsbehandlingar mot finnar

Har haft sådana problem med huden det senaste. Vet inte vad jag ska göra åt det. Fick tips från en kollega om att gå och göra en ansiktsbehandling, en riktig behandling på salong Maryam Beauty Guide, för att det tydligen ska hjälpa. Hon går tydligen själv på behandlingar där och tycker att de är väldigt bra. Vet inte om det kommer fungera på mig dock, sa det självklart inte till henne, men problemet är att jag har väldigt känslig hud och minsta lilla fel gör att jag får finnar direkt och sen är de kvar i flera veckor. Fruktansvärt irriterande är det.

Dock så vet jag också att det inte skadar att gå och testa på att göra en ansiktsbehandling. För att det inte kan bli så mycket värre än det nu. Det kan ju vara skönt om inte annat. Det enda är väl att det inte direkt är gratis med ansiktsbehandlingar, även om det är på en salong som Maryam Beauty Guide som hart hyfsade priser.

En eller två ansiktsbehandlingar kanske jag kan försöka mig på att göra. Vet att min kollega som tipsade mig om Maryam Beauty Guide när jag började klaga på min hud går på sådana behandlingar varannan vecka och har gjort så under nästan ett års tid och jag förstår inte hur mycket pengar man kan ha för att vara villig att lägga ner alla de pengarna på en ansiktsbehandling. Hon har redan ganska perfekt hud, så varför. Fast vad vet jag egentligen, hon kanske också har haft problem med massa finnar innan och sen fått ordning på det genom att gå till Maryam Beauty Guide, det kan ju faktiskt vara så.
Ska åtminstone prova att gå dit och så ser vi hur det går. Förhoppningsvis får de bukt på åtminstone de värsta finnarna.

Du gillar kanske också...