Brukar somna när jag får massage

Att gå på behandlingar hos en riktigt duktig massör är bland det bästa som finns. Det spelar ingen roll hur stressad man är för när man har legat där på britsen ett tag, med vågornas mjuka ljud som bakgrundsmusik och har någon som masserar hela kroppen på en så är det nästan så att man somnar. Jag har faktiskt somnat några gånger. Hon massören på Queenna Spa Salong som brukar massera mig är verkligen helt otroligt duktig. Det räcker med några tryck och drag längs med ryggen, från nacken och hela vägen ner till svanskotan för att jag ska börja känna mig avslappnad.

Antar att det nu när jag har gått där ett tag även är rummet och lokalerna som påverkar mig mentalt när kroppen kommer ihåg att den kommer att få en riktig chans att slappna av. Så direkt när hon som massör börjar att massera så är jag tillbaka där jag varit tidigare och känner hur det verkar gott för hela kroppen och så somnar man nästan till där. Den senaste gången nu så gjorde jag faktiskt så att jag betalade lite extra för att få ligga kvar och sova efter behandlingen. Jag har så svårt för att somna hemma om kvällarna för att jag är så uppe i varv och stressad och det gör att jag blir helt yr och får världens huvudvärk. Så när jag äntligen har hittat något som fungerar bra så vill jag ta till vara på den tiden jag får på Queenna Spa Salong så mycket som möjligt.

Du gillar kanske också...