Massage för mina onda axlar

Det är verkligen så att när något fungerar eller man mår bra så tänker man inte på det. Det är som när man är förkyld och täppt i näsan och tänker på alla gånger man inte varit täppt i nästan och att man då inte varit tillräckligt tacksam för det. Samma sak när man får ont i kroppen och tänker på att man inte värdesätt sina smärtfria kropp tillräckligt tidigare. Just nu så värdesätter jag det dock faktiskt. Jag hade ont i kroppen så länge men så började jag gå på massage hos Ingmårhälsan i Sunne och det har blivit så otroligt mycket bättre.

Det var när jag hade så ont i axlarna så jag grinade illa varje gång jag sträckte på dem som jag först började prata med de på Ingmårhälsan i Sunne om massage. De presenterade sina olika behandlingar och sa att de inte kunde garantera något annat än att de skulle verka avslappnande men att de förhoppningsvis ändå skulle minska smärtan något.

Nu har jag gått på deras massage i snart fem månader och har inte alls ont i axlarna länge. Ingenting. Känner mig inte ens stel längre. Från att jag började gå hos Ingmårhälsan så tog det dock några gånger innan jag kände att det började släppa. Först så tyckte jag att det kändes värre men tydligen blir det så när spänningarna i kroppen släpper att det kan göra ännu mer ont. Jag fortsatte att gå på behandlingarna och nu är massagen höjdpunkten på min vecka och något jag verkligen inte vill vara utan.

Du gillar kanske också...