Ska vaxa mig på salong för första gången

Ärligt talat, varför måste håret växa så fruktansvärt fort! Hinner ju knappt raka mig färdigt förrän det är stubb. Det går några timmar och så är benen håriga igen. Och jag orkar verkligen inte raka mig varje dag, det är väl ingen som har tid för det. Absolut inte. Så nu ska jag faktiskt gå och vaxa mig på en skönhetssalong. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle göra det. För har testat på att vaxa mig själv hemma innan och det har gjort alldeles för ont. Hur ont gör det då inte om det ska göras på en skönhetssalong med ännu starkare grejer.

Dock har jag nu redan bokat tid på ADlinas Salong så tänker inte baka ur. Och jag vet att det kommer att kännas så bra efteråt, att kunna vara hårfri i flera veckor. Inte ens bara dagar utan faktiskt flera veckor, hur skönt som helst ju. Och så ska det växa tillbaka ännu långsammare desto fler gånger man går och vaxar sig, så det finns ju ingen anledning till att inte göra det egentligen. Förutom smärtan och det faktum att det faktiskt kostar ganska mycket.

Tycker dock inte att ADlinas Salong hade så farliga priser för vaxningen så känns som ett ganska bra val av skönhetssalong. Har hört att det ska göra ondast de första gångerna innan hårväxten blir mindre och hårstråna inte alls lika grova så att de lossnar lättare. Så det gör mindre ont och blir mindre hårväxt för varje gång.

Nästa vecka är det så dags med min första vaxning på en skönhetssalong någonsin. Önska mig lycka till.

Du gillar kanske också...