Skönhetssalong med behandlingar för fransar och naglar

Det kanske inte är så vänligt mot varken plånbok eller bankkonto att gå på regelbundna behandlingar på en skönhetssalong i Älvsbyn som Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering. Dock så tycker jag att det är värt det, även om det såklart kostar ganska mycket så mår jag så mycket bättre av det. Jag gör inte de mest kostsamma behandlingarna heller, utan brukar hålla mig till fransar och naglar. Nagelförlängningar med akryl och singelfransar som gör så att det ser ut som att jag har väldigt långa och naturligt vackra ögonfransar, vilket jag inte har för mina egna naturliga fransar är faktiskt ganska korta och ljusa.

De på Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering i Älvsbyn har faktiskt hyfsade priser också, så jag tycker faktiskt inte alls att det är så hemskt mot min ekonomi, jag drar in på klädköp och sånt istället och väljer helt enkelt att lägga mina pengar på att gå på besök till skönhetssalongen för att få gjort naglarna var fjärde vecka och fransarna var sjätte vecka. Så varje gång jag är där och gör något av det så brukar jag boka tid för min nästa behandling, så jag vet att de har tid och hur länge jag behöver få de fransarna eller naglarna som jag fått att hålla.

Kan varmt rekommendera Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering om det är någon av er som också önskar göra era ögonfransar med singelfransar eller kanske göra nagelförlängningar med akryl, rekommenderar verkligen den skönhetssalongen.

Du gillar kanske också...