En matupplevelse för dig i Nässjö

Hej igen, alla mina fina läsare! Jag hoppas att ni har haft en oerhört bra helg och att ni nu även ser fram emot en roligt vecka. Det gör i varje fall jag, för jag har en massa roliga möten och andra saker inplanerade, men det är någonting som jag kommer att gå in på i ett annat inlägg lite senare. Idag så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta och tipsa er läsare om någonting som jag tror att rätt så många av er har hört av er om nu under den senaste tiden. Nämligen det här med en riktigt rolig och bra matupplevelse för er i Nässjö, Eksjö eller Sävsjö.

Det var ju för inte så himla länge sedan som jag nämnde det här i ett annat inlägg och efter det så har det varit rätt så många som har skrivit till mig med en mängd olika frågor och funderingar kring det hela. Jag har försökt så gott som det går att svara på allt detta nere i kommentarerna, men idag så kände jag helt enkelt att det kunde vara bra att bara ta och skriva ett tillägnat inlägg så att dem flesta av er ser detta ifall det nu är så att ni skulle vara intresserade. Hur som helst så heter det företaget som jag ville tipsa er alla om idag Bakupplevelsen AB och det är alltså dit som jag själv har valt att vända mig när jag ville få en riktigt härlig och speciell matupplevelse. Som många av er redan vet så befinner jag själv mig i Nässjö och Bakupplevelsen AB var nära och bra och passade verkligen perfekt för det som jag och mina kompisar ville göra. Jag kan verkligen rekommendera att ni klickar er vidare till Bakupplevelsen AB och att ni läser igenom lite mer där om vilka de är och vad de kan erbjuda!