Mannen bakom våra fina bröllopsbilder

God förmiddag, god förmiddag! Varmt välkommen ska du vara för att läsa ännu ett av mina rekommendationsinlägg. Företaget jag tänkte rekommendera idag heter Studio Bitcher och där jobbar den fotograf i Ängelholm som fotade vårt bröllop för några veckor sedan.

Ända sedan jag var liten har jag velat ha ett storslaget bröllop med fina blommor, massa gäster och en gigantisk bröllopstårta. De tankarna förändrades dock en aning när jag kom upp i ålder, ju mer tiden gick desto mindre bröllop ville jag ha. När min man friade till mig och vi började planera bröllopet kom vi fram till att vi ville ha ett lagom stort bröllop, det skulle inte vara för litet men inte heller så storslaget som jag ville ha det när jag var liten. Bakom bröllopet stod många dagars planering, då vi ville att allt skulle bli perfekt försökte vi planera allt in i minsta detalj. Fotografen var något som jag prioriterade högt och därmed letade jag länge för att hitta en riktigt bra fotograf i Ängelholm. För mig var det viktigt att hitta en riktigt bra fotograf för att det skulle bli bra bilder som vi alltid kan kolla tillbaka på när vi vill minnas den största dagen i våra liv. Att anlita just den här fotografen var ett bra val, han var extremt duktig och lyckades fånga alla de bästa stunderna under dagen. Både jag och min man är riktigt nöjda över vårt val och hade gjort detsamma om det hade varit idag, därför kan jag även rekommendera er att höra av er till denna fotograf i Ängelholm ifall ni har någonting ni vill fotografera som även resulterar i riktigt fina bilder.