Elektriker i Stockholmsområdet

Hej mina fina läsare! Idag tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg om något som jag kanske inte vanligtvis skriver så mycket om, men som jag faktiskt märkt är ett ämne som tas upp då och då i kommentarsfältet. Detta eftersom jag verkligen vill tipsa om ett företag som verkligen underlättade för oss under renoveringen av kök och badrum för några veckor sedan. Detta företag hittade jag genom en kollega i samband med renoveringen för inte så länge sedan. Företaget heter Kng el konsult och installation AB och är ett relativt nystartat företag som arbetar inom konstruktion, projektering och installation. Vad jag finner så fantastiskt med detta företag är att Kng el konsult och installation AB arbetar för mindre miljöpåverkan, vilket jag är noggrann att tänka på när jag väljer att anlita ett företag, oberoende på vilken typ att arbetsområde företaget har. Jag vet att ni är många som behöver elektriker i Stockholmsområdet med omnejd och då Kng el konsult och installation AB befinner sig just i detta område, är jag övertygad om att detta inlägg kan hjälpa många av er när det kommer till att välja rätt företag för just er. Jag kommer att lägga en länk i blogginlägget, så att ni som vill kan läsa vidare om företaget och dess tjänster.

Som jag tidigare nämnde så underlättade detta företag för oss under vår renovering. Det var nämligen så att vi själva hade problem med elen hemma under renoveringen, någonting som för oss kändes väldigt jobbigt, med tanke på den långa renoveringen som vi hade gått igenom. Men som sagt valde vi att vända oss till Kng el konsult och installation AB och kände oss efter det beslutet väldigt lättade, då de gjorde ett snabbt och professionellt arbete, och fick oss som kunder att känna oss väldigt trygga och nöjda.